Ovaj paket je namenjen svadbama od 150 ili više zvanica.

Foto deo paketa:

U ovom paketu dobijate sve Vaše fotografije spakovane u kvalitetne albume.

140e

Ako se pitate koliko je to fotografija to ne zavisi od nas može biti 900,a može i 300. Zavisi od broja zvanica, od događaja na svadbi. Na primer da li ima crkveno venčanje, da li se ide po kuma, po mladu, da li se fotografiše kod mlade ona sama,plus sa drugaricama i familijom, da li se ide posle venčanja kući kod mladoženje i naravno da li mladenci hoće i koliko vremena da posvete za fotografisanje njih dvoje sami, bilo na dan svadbe ili nekoliko dana pre ili posle svadbe. Što više vremena odvojite za fotografisanje vas dvoje sami više će biti fotografija u paketu. Može biti svadba i 100 zvanica ali ako je sadržajna kako sam gore naveo može biti  i 900 fotografija. Takođe može biti 300 zvanica ali mladenci nece da se fotografišu sami ,nece nikakve običaje, neće crkvu vec samo venčanje i fotografisanje sa gostima. Tu može biti naprimer 400 do 500 fotografija. Kao što vidite precizan broj fotografija nije moguće odrediti jer ne zavisi od nas već od organizacije i protokola koji mladenci odrede. Ipak neki prosek je bar 600 fotografija. Kada nam mladenci objasne protokol mi okvirno možemo reći koliko je to otprilike fotografija.

U ovom paketu kao i u svakom drugom je uračunato ako mladenci žele fotografisanje nekoliko dana pre ili posle svadbe na prigodnoj lepoj lokaciji, to se neplaća ništa dodatno.

Cene fotografija koje prodajemo gostima, kumovima i roditeljima su sledeće:

Gosti 150 dinara.

Kumovi 70 dinara.

Roditelji 50 dinara.

 

Pored gore navedenog u paketu je uračunat CD sa FOTO snimcima u SMANJENOJ REZOLUCIJI. Ovaj cd se dakle ne plaća.  Ovaj CD služi za naručivanje fotografija i eventualno za fejsbuk ali se sa njega ne mogu izraditi fotografije jer je rezolucija smanjena.  A ako želite DVD sa svim FOTO snimcima u ful rezoluciji za to postoji opcija koja se plaća o tome možete pročitati u nastavku.

Neki mladenci žele da otkupe autorska prava i na ovaj paket dodaju DVD sa svim FOTO snimcima u FUL rezoluciji. To košta 50 eura. Da ne bude zabune ovo nema veze sa video uslugama ovde se radi o FOTO snimcima. Ovaj paket sadrži video usluge ali ovaj FOTO DVD je + opcija koja se po želji doplaćuje. Dakle nije obavezna.

U vezi video usluga pročitajte u nastavaku ovog paketa.

Video deo paketa:

U ovom paketu video usluge se snimaju u standardnoj rezoluciji dobijate 2 DVD na svakom je po 90 minuta snimka. Ovde se radi o standardnom snimanju svadbe gde imate uvodnu i odjavnu špicu kao i montažu kompletnog snimka u trajanju od 3 sata.

Neki mladenci žele luksuzniju verziju snimanja i dodatne opcije. Evo nekih dodatnih opcija koje možete odabrati i doplatiti.

Ukoliko želite da vašu svadbu snimaju dva ili više kamermana to se doplaćuje

Ukoliko želite više od 3 sata snimka može i to ali se to plaća dodatno 30 eura po satu mada je naše mišljenje da je 3 sata sasvim dovoljno.

Ukoliko želite FUL HD to se doplaćuje po dogovoru.

Ukoliko želite snimanje iz vazduha može i to ali se i to posebno doplaćuje i to je stvar dogovora.

Ukoliko želite kopije za roditelje, kumove itd svaki dodatni komplet možete poručiti po ceni od 800 dinara.

Ukoliko želite skraćeni snimak svadbe i to je takođe opcija koja se po želji doplaćuje.

Sve dodatne opcije i cene će Vam biti prilikom dogovora prezentovane od strane kamermana.

Kako snimaju naši kamermani možete pogledati na stranici video na ovom sajtu. Možete birati kamermana čiji Vam se rad sviđa.

 

Dim deo paketa

Pored foto i video usluga u ovom paketu nudimo i dim za prvi ples. Na fotografijama se vidi kako to izgleda.

dimirasveta3

Imate na raspolaganju  i video snimke pogledajte stranicu dim i rasveta na ovom sajtu.

Ovaj paket možete za dodatnih 20 eura da proširite i dobijete i dim za tortu.

Takođe ako dodatno želite balončiće to košta 15 eura.

Imamo i posebnu mašinu za tortu ako želite sa dim za tortu bude realizovan kao na sledećem videu.