FOTO PAKET 105 EVRA

Ukratko u ovom paketu za 105 evra dobijate sledeće:

  1. Sve fotografije spakovane u kvalitetne albume.
  2. DVD sa svim FOTO snimcima u FUL rezoluciji.

Opširnije o ovom paketu:

Foto deo paketa:

U ovom paketu dobijate sve Vaše fotografije spakovane u kvalitetne kožne albume.

Sve snimke u ful rezoluciji na USB memoriji

Ako se pitate koliko je to fotografija to ne zavisi od nas može biti 900,a može i 300 to zavisi od broja zvanica, od događaja na svadbi. Na primer da li ima crkveno venčanje, da li se ide po kuma, po mladu, da li se fotografiše kod mlade ona sama, plus sa drugaricama i familijom, da li se ide posle venčanja kući kod mladoženje i naravno da li mladenci hoće i koliko vremena da posvete za fotografisanje njih dvoje sami, bilo na dan svadbe ili nekoliko dana pre ili posle svadbe. Što više vremena odvojite za fotografisanje vas dvoje sami više će biti fotografija u paketu. Može biti svadba i 100 zvanica ali ako je sadržajna kako sam gore naveo može biti i 900 fotografija. Takođe može biti 300 zvanica ali mladenci nece da se fotografišu sami nece nikakve običaje, neće crkvu vec samo venčanje i fotografisanje sa gostima. Tu može biti naprimer 400 do 500 fotografija. Kao što vidite precizan broj fotografija nije moguće odrediti jer ne zavisi od nas već od organizacije i protokola koji mladenci odrede. Ipak neki prosek je bar 600 fotografija. Kada nam mladenci objasne protokol mi okvirno možemo reći koliko je to otprilike fotografija.
U ovom paketu je uračunato ako mladenci žele fotografisanje nekoliko dana pre ili posle svadbe na prigodnoj lepoj lokaciji, to se ne plaća ništa dodatno.
Cene fotografija koje prodajemo gostima, kumovima i roditeljima su sledeće:
Gosti 250 dinara.
Kumovi 100 dinara.
Roditelji 100 dinara.

Da ne bude zabune ovo nema veze sa video uslugama, ovde se radi o FOTO snimcima.
Zbog veoma česte dole opisane pojave, primorani smo da napišemo i sledeće:
Naše poslovanje se bazira na zaradi prodatih fotografija gostima. Kada je na svadbi crkveno venčanje podrazumeva se da nakon što fotografišemo Vaše venčanje da se Vi zauzvrat fotografišete sa gostima (ne samo sa kumovima i roditeljima, već sa svim gostima koji to žele). Ukoliko mladenci ne žele da se fotografišu sa gostima cena fotografisanja crkvenog venčanja bez fotografisanja sa gostima je 50 evra. Da ne bude zabune, ukoliko se fotografišete sa gostima u crkvi nakon venčanja, ovih 50 evra se NE PLAĆA