Mar 132013
 

Ovaj paket je namanjen samo za strpljive mladence koji vole fotografisanje,a takvi su danas velika retkost.
Za ovaj paket je potrebno odvojiti bar 30 do 45 minuta za fotografisanje na dan svadbe, na unapred odabranoj lokaciji.Takodje, jos 3 do 4 sata fotografisanja, nekog drugog dogovorenog dana, na sledećim lokacijama : Petrovaradinska tvrđava 2,5 sata , Kamenički ili Dunavski park 60 do 90 minuta. Prednost Kameničkog parka je to što radnim danima nema gužve,tako da se na miru i opušteno možete fotografisati. Što se tiče Dunavskog parka, on je prelepa lokacija sa puno zanimljivih mesta za fotografisanje, ali je uvek puno ljudi prisutno. To nekim mladencima smeta dok drugima to nije problem.
Dakle, fotografisanje se radi na 3 lokacije. Ukoliko želite, možemo par dana pre svadbe, bez venčanice, da Vas fotografišemo na nekoj lepoj lokaciji,a tema može biti romantični izlet ili šetnja. Druga lokacija bi bila na dan svadbe po Vašem izboru. A treća lokacija, bi trebala biti par dana posle svadbe, obavezno sa venčanicom na lokaciji kao što su: Petrovaradinska tvrđava. Dvorac Fantast u Bečeju ili Dvorac u Kulpinu.
Primer kako to izgleda, možete pogledati na sajtu strana «NAŠI RADOVI» , galerija pod naslovom NENO I STASA. Molim Vas,da budete strpljivi i prelistajte sve snimke sa ove svadbe,jer ima 12 strana. Samo tako,ćete moći da steknete pravu predstavu o ovom paketu. Takođe pogledajte i naše radove-snimke iz Fantasta, Dunavskog i Kameničkog parka.
Po cemu je ovaj paket toliko razlicit u odnosu na ostale?
1.Pre svega po velikom broju OBRAÐENIH fotografija u retro stilu.
2. Po velikom broju fotografija,jer mladenci sami imaju,izmedju 400 i 600 fotografija.
3.Po broju svih ostalih fotografija.( Od istog snimka često u albumima imate i kolor i crno belu verziju)
4.Foto buk. 5. DVD u FULL rezoluciji. 6. Jedan dan i jedna lokacija više za fotografisanje od drugih paketa.( Ukoliko to želite) 7. Kvalitetniji albumi.
Ovakav paket, ne može imati ispod 1000 fotografija, ukoliko pravite veliku svadbu sa crkvenim i opštinskim vencanjem.
Ovaj paket u proseku ima oko 1200, a po nekada i više fotografija. Mladenci sami oko 500 fotografija, a ostatak je protokol i fotografisanje sa gostima.
Sve fotografije pakujemo u daleko kvalitetnije albume u odnosu na one iz besplatnih paketa.

paket150.1
Zatim dobijate DVD u FUL rezoluciji, sa svim snimcima koji su napravljeni na svadbi.

cd
Da ne bi bilo zabune, ovde se radi o FOTO snimcima i OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.( Ukoliko želite da saznate sve o uslugama snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO.)
I u ovom paketu kao i u predhodnim, neophodno je da se fotografisanje sa mladencima obavi pre večere, zbog blagovremene izrade fotografija.
Fotografije za goste naplacujemo 200 dinara.
Za kumove je cena 70 dinara.
Za roditelje je cena 50 dinara.
Eventualne dorade, koje mladenci naručuju koštaju 50 dinara. (Mada smatramo da posle ogromnog broja fotografija iz ovog paketa, mladencima ništa više neće trebati.)
Molimo, mladence da dobro razmisle, ukoliko se odlučuju za ovaj paket, da li zaista žele da odvoje gore navedeno vreme za fotografisanje. Ovakvo fotografisanje,nije obično poziranje. Ustvari, radi se o opuštenoj romantičnoj šetnji u kojoj se smejete, šalite, grlite i ljubite, a mi samo fotografišemo i beležimo te vaše poglede, pokrete emocije i osmehe.

1vp300
Naš cilj je da fotografijom dočaramo ono što osetite jedno prema drugom.

2vp300
Da bi sve bilo kako treba potrebno je vreme. Razmislite. Jer 3,4 ili 5 sati i nije dugo vreme, ukoliko imate u vidu da ćete sa ovim snimcima, zabeležiti ovakvu, prelepu uspomenu za Vas i Vaša pokolenja. Omogucite Vašim potomcima da i u dalekoj buducnosti vide vašu ljubav. Ljubav, kojoj mogu da zahvale za svoje rodjenje.

3vp300
Ne radi se ovde o obavezi i poslu, koji treba obaviti,već o nečemu,što će ostati draga uspomena,za vašu decu i unučiće, kada za par decenija budu gledati vaš svadbeni album. Zapamtite,da Vaš svadbeni album nije samo vaša uspomena.To postaje deo porodične istorije.

4vp300

5vp300

6vp300
Ukoliko je mladoženja nestrpljiv i ne zanima ga fotografija ili neće da posveti vreme za fotografisanje ovaj paket ne vredi uzimati! Ovaj paket nije namenjen za takve ljude. Dešavalo se da nam nestrpljiv mladoženja, nudi dosta više novca, samo da ne mora da pozira, već da mi pravimo neke foto montaže, a usput da supruzi, ispuni želju da ima lepe i romantične fotografije. Ne, ne, ne! Ovde se ne radi o novcu. Bez pune saradnje,neće biti dobrih rezultata, koji se nude i očekuju od ovog paketa. Količina novca tu ne pomaže. Neke stvari se ne kupuju novcem.

Ako planiranog dana za fotografisanje, bude lose vreme ili kiša pokvari plan , moguce je da obavimo fotografisanje na željenoj lokaciji nekog narednog dana. Medutim, taj dan, ne može da bude sledeci vikend, jer vikendom radimo druge svadbe. Samo su Vam radni dani, na raspolaganju.Važno je da prilikom iznajmljivanja venčanice, dogovorite par dana više nakon svadbe, da bi izbegli situaciju, da morate da vratite venčanicu ,a da ne zavrsimo fotografisanje.( na primer:dogovor u utorak, a kiša nam tog dana ne dozvoli da obavimo fotografisanje ,tako da moramo da izaberemo neki drugi dan.)
Ovaj kompletan paket ne možete dobiti odmah, ili nekoliko dana nakon svadbe. Zbog obrade fotografija (obrada traje danima), ovaj paket možemo obecati tek za oko 10 dana nakon svadbe. Paket najčešće bude gotov pre ovog roka,medutim, za svaki slučaj uzmite u obzir, ovaj vremenski rok
Prvo dobijate Albume sa fotografijama i DVD sa svim snimcima u FULL rezoluciji. Nakon toga, birate najdraže snimke za foto buk.(Dizajn i izradu bukova, radi naš saradnik, koji se profesionalno time bavi. Pre nego što se buk uradi, dobijate priliku da proverite njegov izgled u digitalnoj formi. Onog trenutka, kada vi odobrite dizajn, pristupa se izradi buka.)
Devojke, prvo razgovarajte sa budućim suprugom o vremenu koje hoće da posveti za fotografisanje, pa prema tome odaberite paket!