Mar 132013
 

Ovaj paket je namenjen za mala vencanja.
Na primer mladenci ne prave svadbu vec samo vencanje u prisustvu najbližih,medjutim, žele da imaju zajednicke fotografije na tvrdjavi, dunavskom parku i slicno.
Preporucujem da se ovakvo fotografisanje obavi neki drugi dan a ne na dan vencanja. Eventualno u jutarnjim satima na dan vencanja. Ima nekoliko razloga za to.Gavni razlog je vreme. Što više vremena imamo, imacete lepše i opuštenije snimke. To nece biti kruto užurbano poziranje. To treba da bude opuštena šetnja u kojoj uživate.
Ukoliko se odlucite da ovaj posao obavite radnim danom ili nedeljom nemate nikakvo vremensko ogranicenje. Dok subotom moramo da uklopomo satnicu sa nekom velikom svadbom koju toga dana radimo. U tom slucaju fotografisanje može biti obavljeno samo u jutarnjim satima. A vencanje u opštini i crkvi obavice neko od mojih pomocnika,taj pomocnik ce vam biti na raspolaganju ceo dan.
Kada se radi o ovakvim dogadajima u kojima ucestvuje 20 do 30 ljudi, cesto mladenci insistiraju da oni sami, plate fotografije za roditelje, bracu, sestre, kumove itd. Drugi opet, nece da se rade fotografije tog dana.
Moguce je napraviti razne dogovore u takvim poslovima. U ovako malim poslovima nema ništa besplatno.
Ovo su cene koje primenjujemo u takvim poslovima.
Fotografisanje na tvrdjavi i dunavskom parku ,od 150 do 300 snimaka ,cena je 50 eura.
Vencanje opština 10 eura.
Vencanje crkva 10 eura.
Dakle ovaj paket bi koštao 70 eura.
Dobijate sve snimke na cd u ful rezoluciji.
Moguce je doplatiti za obradjene snimke.
Moguc dogovor za štampani buk.
Ukoliko želite da se za goste odmah urade slike koje bi im vi poklonili uradicemo i to,a cena ce biti veoma niska jer ste vec platili fotografisanje.
U vezi takvih zahteva, uvek se prilikom dogovora sve tacno definiše.
Da ne bi bilo zabune, pomenute cene fotografisanja 10 eura vencanje crkva i 10 eura vencanje opština, su primenjive samo u kompletu sa fotografisanjem na tvrdavi dunavskom parku ili slicnoj lokaciji, a njih dodatno naplacujemo 50 eura.
Nisu nam zanimljivi poslovi samo vencanje u opštini i crkvi, pogotovo ne po toj ceni.