Mar 132013
 

Ovde se radi o paketu koji je identican sa onim od 100 evra, ali ovaj paket je obogacen FOTO BUKOM sa luksuznim koricama.
Dakle za 200 eura dobijate FOTO BUK i dobijate sve fotografije spakovane u kvalitetnije i vece albume.

 Ovo je paket koji najviše radimo.
U ovom paketu mladenci dobijaju zaista sve što razuman covek može poželeti. Kvalitetan buk, kvalitetni albumi, kvalitetne fotografije. Prilikom dogovora imacete priliku da vidite kako to izgleda uživo. Do tada evo fotografija ovog paketa.

Prvo fotografije buka.

 

 Zatim fotografija albuma.

U tom paketu je na pocetku albuma spakovano 50 montaža ili obradenih fotografija u stilu koji vidite na priloženoj fotografiji albuma. Plus sve fotografije sa svadbe gde ima mladenaca.
Ne postoji definisan broj fotografija ni u ovom paketu kao ni u besplatnim paketima. Broj fotografija se uglavnom krece izmadu 400 i 800 u zavisnosti od dogadaja na svadbi, ali pismeno možemo da se obavežemo da taj broj ne sme biti ispod 400 sa mogucnoscu da taj broj bude daleko veci bez ikakve doplate.
Ovaj paket smatramo optimalnim odnosom dobijeno-placeno, ovde se nama šta više dodati.

Zatim dobijate CD u SMANJENOJ rezoluciji, sa svim snimcima koji su napravljeni na svadbi.

 Za ovaj paket nije od presudne važnosti broj gostiju.

I u ovom paketu kao i u predhodnim neophodno je da se fotografisanje sa mladencima obavi pre vecere, zbog blagovremene izrade fotografija.
Fotografije za goste naplacujemo 200 dinara.
Za kumove je cena 70 dinara.
Za roditelje je cena 50 dinara.
Za ovaj paket je neophodno da se posveti vreme za fotografisanje dešavalo se da mladoženji nije sporno da plati 200 evra za paket. Vec mu je bilo neprihvatljivo da posveti vreme za fotografisanje. Jednom prilikom smo imali ponudu da ovaj paket naplatimo dodatnih 100 evra ali da mladenci nemoraju da idu na neko lepo mesto na fotografisanje. To je po nama bila besmislena ponuda. Jer bez materijala nema od cega da se napravi buk i montaže. Što više vremena posvetite fotografisanju imacete više lepih fotografija. nemojte na to gledati kao obavezu. To je jedna opuštena šetnja u kojoj vas dvoje uživate smejete se šalite itd.

PAZITE. Pokušajte da izbegnete odluku da se fotografišete nekoliko dana nakon svadbe. Nažalost u 80% slucajeva mladenci odustaju od fotografisanja posle svadbe. Razlozi su uglavnom mladoženja nece, isprljana vencanica, mladina frizura i šminka i slicno. Daleko je sigurnije da fotografisanje obavimo pre ili za vreme svadbe.

Ukoliko želite da otkupite autorska prava. I dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.