Mar 132013
 

Ovde se radi o paketu koji je identican sa onim od 100 evra, ali ovaj paket je obogacen ŠTAMPANIM FOTO BUKOM.

Dakle za 150 eura dobijate ŠTAMPANI FOTO BUK i dobijate sve fotografije spakovane u kvalitetnije i vece albume.

U paketu je na pocetku albuma spakovano 70 montaža ili obradjenih fotografija (kako izgledaju obradene fotografije možete videti na ovom sajtu).

Zatim sve fotografije sa svadbe gde ima mladenaca, spakovano u kvalitetnije i vece albume od onih iz besplatnih paketa.

Ne postoji definisan broj fotografija ni u ovom paketu kao ni u besplatnim paketima. Broj fotografija se uglavnom krece izmadu 400 i 800 u zavisnosti od dogadaja na svadbi , ali pismeno možemo da se obavežemo da taj broj ne sme biti ispod 400 sa mogucnosti da taj broj bude daleko veci bez ikakve doplate.

Dobijate takodje, štampani foto buk. Dimanzija 28×20 cm, tvrdo korican 64 strane. Šta je štampani foto buk je objašnjeno u delu ovog sajta pod nazivom foto buk.

Imamo uzorak takvog buka, pre nego što se odlucite imacete priliku da uživo pogledate ŠTAMPANI buk do tada evo nekih naših radova.

http://www.gogobook.com/share/890

http://www.gogobook.com/share/1144

http://www.gogobook.com/share/1170

Ovaj paket smatramo odličnim odnosom dobijeno-placeno, jer su obradjene fotografije i montaže iste ili veoma slicne onima koje se koriste za najskuplje foto bukove.

Takođe postoji mogućnost da uzmete album a umesto buka DVD u ful rezoluciji po istoj ceni. I zatim sami kreirate i izradite svoj buk pomoću GOGO aplikacije .

Zatim dobijate CD u SMANJENOJ rezoluciji, sa svim snimcima koji su napravljeni na svadbi.

 

Za ovaj paket nije od presudne važnosti broj gostiju.

Medutim za svadbe ispod 150 gostiju bi trebali da se tacno dogovorimo o svim pojedinostima. Nebrinite taj dogovor nece podici cenu.

I u ovom paketu kao i u predhodnim neophodno je da se fotografisanje sa mladencima obavi pre vecere, zbog blagovremene izrade fotografija.

Fotografije za goste naplacujemo 150 dinara.

Za kumove je cena 70 dinara.

Za roditelje je cena 50 dinara.

Eventualne dorade koje mladenci narucuju koštaju 40 dinara.

Molimo mladence da razmisle ukoliko se odlucuju za ovaj paket da odvoje bar 90 minuta za fotografisanje u prirodi svom stanu ili studiju. Razlog su montaže i buk. Za njih je potreban material da se ne bi isti snimci ponavljali u više situacija prilikom dizajna.

Ukoliko je mladoženja nestrpljiv i ne zanima ga fotografija ili nece da posveti vreme za fotografisanje ovaj paket ne vredi uzimati.

Ukoliko je raspored na svadbi zgusnut razmotrite mogucnost da fotografisanje obavimo pre svadbe.

Ako je planirano da obavite fotografisanje u prirodi a kiša pokvari plan, moguce je da obavimo fotografisanje na željenoj lokaciji nekog narednog dana. To ništa ne naplacujemo. Medutim taj dodatni dan ne može da bude sledeci vikend jer vikendom radimo druge svadbe. Radni dani su vam na raspolaganju.

Ovaj kompletan paket ne možete dobiti par dana posle svadbe. Zbog obrade fotografija, izrade montaža i štampe buka ovakav paket obecavamo 15 dana nakon svadbe. Paket verovatno dobijate pre ovog roka, medjutim za svaki slucaj pominjemo ovaj vremenski rok. Uglavnom ovakav paket dostavljamo iz dva puta. Prvo nakon 5 dana dobijate fotografije, albume, obradjene fotografije i cd. Zatim birate snimke koji treba da budu upotrebljeni za izradu buka. Tek posle toga pristupa se dizajnu i izradi buka. Buk dobijate 10 dana od trenutka kada nam javite koje ste snimke izabrali za buk, ovo naglašavamo jer se dešavalo da mladenci razvuku odabir snimaka za buk i po mesec dana.

Devojke prvo razgovarajte sa buducim suprugom o vremenu koje hoce da posveti za fotografisanje, pa prema tome odaberite paket.

Ne vredi momke previše pritiskati,jer se dobija kontra efekat. Mnogi momci su samo odrasli decaci. Što ga više pritiskate više se inati. Pokušajte putem kompromisa. Ispunite neki njegov zahtev a zauzvrat neka on ispuni vaš, to je nacin komunikacije koji donosi najviše rezultata. Ako istraje u protivljenju i nece da posveti vreme za fofografisanje onda uzmite neki jeftiniji paket.

Nama nije cilj da vam uzmemo novac. Naš cilj je vaša preporuka buducim mladencima.

Ukoliko želite da otkupite autorska prava,i dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.