Mar 132013
 

Moguce je dobiti dobar kvalitet i puno slika potpuno besplatno.
Šta je potrebno za besplatan paket, koji je prikazan na fotografijama?
1. Svadba od 150 ili više zvanica.
2. Da se ispoštuje dogovor da fotografisanje sa mladencima bude obavljeno pre vecere.
Ova druga stavka nam je neophodna da bi dok traje vecera imali vremena da uradimo fotografije pre torte.
3. Da je lokacija Vaše svadbe bude bilo gde na teritoriji Vojvodine.
U Beogradu ne radimo jer vlasnici Beogradskih restorana traže reket 2.5 eura po osobi. Zbog toga radimo isključivo na teritoriji Vojvodine gde ova zla pojava još nije zaživela.
4. Da se složite da cena za goste bude 200 dinara.
Uslova više nema.
Na sebe preuzimamo obavezu da u roku od najviše 4 dana,dostavimo sve fotografije na kojima su mladenci, spakovano u albume, koji su takode besplatni.

I to nije sve. Pored svih besplatnih fotografija na pocetku albuma bice spakovano i 10 montiranih fotografija,kao što vidite na priloženim fotografijama.

no images were found

Zatim sledi još jedan poklon.

Mladenci dobijaju sve snimke na CD u SMANJENOJ rezoluciji.Da ne bude zabune ovo je CD koji služi za narucivanje fotografija. Sa njega ne možete da izradjujete fotografije, nego samo da narucujete kod nas jer je rezolucija smanjena.

Na priloženim fotografijama se vide albumi. Ako se pitate koliko je to besplatnih fotografija koje nudimo,evo primera: U slucaju svadbe koja je na priloženim fotografijama, taj broj je bio 507 fotografija. Broj besplatnih fotografija zavisi od dogadaja na svadbi i raspoloženja mladenaca da poziraju. Velike svadbe koje imaju dosta obicaja i crkveno vencanje mogu da imaju i do 800 fotografija. Najcešce je izmedju 500 i 600 fotografija, retko da se broj smanjuje ispod 400. Takode, dajemo popust za roditelje cena za njih je 50 dinara. Cena za kumove je 70 dinara.

Ukoliko mladenci žele da naruce još fotografija nakon svadbe mogu da ih dobiju po ceni od 50 dinara.

 Ukoliko želite da otkupite autorska prava,i dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.
Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.

Pošto nam se sve cešce dešava da se mladenci odlucuju, pošto besplatno dobijaju sve fotografije hoce da investiraju u kvalitetnije albume od onih koje od nas dobijaju besplatno.

Album koji na fotografijama predstavljamo košta 10 eura.

_1TH2443A

_1TH2442A

U njega staje 300 fotografija formata 13×18.
Pošto mi uglavnom našim mladencima pokljanjamo izmedu 500 i 900 fotografija potrebno vam je 2 ili 3 albuma u zavisnosti od broja forografija koje od nas besplatno dobijate tacan broj možemo znati tek posle svadbe. Dakle ako imate do 600 fotografija za ove kvalitetnije albume vam treba 20 eura a uloliko imate preko 600 fotografija za albume vam treba 30 eura.
Naglašavamo da ovo nije obavezno vec samo mogucnost ako želite skuplje i kvalitetnije albume.